1. jan. 2012

Viri in literatura

V nastajanje spletne strani poskušam vnesti čimveč svojega znanja, spoznanja in izkušenj na tem področju. Ker pa sta moje znanje in izkušnje na tem področju izjemno majhna si bom pomagal z informacijami in znanjem, najdenim na internetu. 


Moj namen je bil urediti blog, v katerem bi se našlo dovolj raznovrstnih receptov. Saj sem se ob spoznanju težav s kandido, znašel pred dilemo, kaj pojesti in kaj skuhati, da mi ne bi škodilo. Brskanje med slovenskimi spletnimi stranmi ni obrodilo bistvenih odkritij receptov. Kjerkoli sem zasledil spletno stran ali blog o kandidi, povsod je bilo govora o živilih samih, ki so dovoljene in nedovoljene. Pa sem se odločil, da uredim blog v katerem bodo posamezniki dobili vsaj nekaj idej o pripravi posameznih obrokov.


Kot rečeno, slovenske spletne strani ponujajo izjemno malo receptov, ali skoraj nič. Zato sem skočil čez plot k našim čezoceanskim kolegom, kjer sem našel obilo receptov. Recepti so še v fazi prevajanja in bodo sproti objavljani. 


Vsebina spletne strani je bila povzeta iz naslednjih virov:
   www.ecandida.com
   onlyessential.wordpress.com 
   www.thecandidadiet.com


In iz naslednje literature:
   Velika knjiga o zeliščih, avtor Lesley Bremness




Fotografije, ki niso moja last so najdene s pomočjo iskalnika google.



1 komentarji:

Unknown pravi ...

Dosti uspeha pri ustvarjanju te strani! Čimveč preverjenih (novih) receptov želim in sporočam, da se zelo veselim, da stran še bolj zaživi, saj kot praviš: nikjer drugje ni možno najti kaj konkretnega, uporabnega.

Objavite komentar